Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, konutlaşma alanlarının artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını yoğun bir çalışmayla sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Batıkent Mahallesinde ihtiyaç dahilinde yeni yol açma çalışması yaparken, altyapısı tamamlanana kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme serimi gerçekleştiriyor. Daha güzel bir Karaköprü'yü vatandaşlara sunmak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçede yol sıkıntısı kalmaması için çalışan ekipler, hava şartları el verdiği sürece yoğun bir şekilde yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşlara alternatif yol imkânı sunuyor.

Başkan Metin Baydilli, özellikle kışın vatandaşların yollarda sorun yaşamaması için ekiplerin açılan yollarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kilitli parke döşeme işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirip yeni yolları hizmete sunacaklarını kaydetti

Başkan Baydilli, “Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek ve rahat ettirmek için fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Eksiklerimizin ve ihtiyaçlarımızın farkındayız ve bu yolda programlı olarak en kısa sürede eksikleri gidermek için çalışıyoruz.

 Yeni yol konusunda gerçekten iyi bir aşama kat ettiğimizi düşünüyorum ve bu doğrultuda çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. İnşallah kış aylarında da hava şartları el verdiği sürece ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürecektir. Karaköprü’nün kalkınması için yeni ve güzel yolların önemli olduğunu bilerek çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaçlar doğrultusunda ve program dahilinde kış aylarında da yeni yollar açmaya devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: GAPGündemi /Nebihe UÇAN