Tuğba POLAT / Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 11 farklı okulda gençlerle buluşan Dr. Halit Ertuğrul, başarıya ulaşmanın yollarını anlattı.

ÖN YARGILARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN
Başarılı ve mutlu bir yaşamı ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerinden kendi hayat hikayesinden örnekler vererek anlatan Dr. Halit Ertuğrul, "Başarıya giden yol inanmaktan geçiyor. Çok zaman başaramaz diye karşımıza çıkan bir çok öğrencinin büyük başarılar yakaladığını görebiliyoruz. eğitim hayatımızda ön yargılara yer vermemeliyiz. Benim çocukluğum yokluk içinde geçti. Okuyabilmek için uzun yıllar ayakkabı boyacılığı yaptım ama pes etmedim ve şimdi hayal ettiğim yerdeyim. Hiç bir öğrenci başarısız değildir yeter ki cesaretli olsun, imkanları değerlendirsin. Başarılı olursanız ömür boyu çare olursunuz ama başarısız olursanız ömür boyu çare ararsınız. Bugün bir miladımız, başlangıcımız, niyetimiz ve yol haritamız olmalıdır” dedi.

CANPOLAT'IN EĞİTİME DESTEĞİNE ŞAHİDİM
Öğrenciler, program sonunda Dr. Halit Ertuğrul'a kitaplarını imzalattı.
Eğitime verdiği destekten ötürü Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkür eden Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul ise, "Haliliye Belediyesinin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eğitime desteğine bizzat şahit oldum. Çok teşekkür ediyorum, inşallah bir dahaki gelişimizle yine hasretle kucaklaşırız" ifadelerini kullandı.