Haber Merkezi / Bayramlaşma programına ilk olarak Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek başlayan Vali Erin, çocuklarla bayramlaştı, onlara hediyeler verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile gittiği Sevgi Evlerinin ardından Mart ayında şehit olan Polis Memuru Cemal Bozkurt'un ailesiyle bayramlaşan Vali Erin, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezine giderek Merkez Müdürü Serkan Elmas ve burada görevli personelin bayramını kutladı.
Bayramlaşma programına İl Emniyet Müdürlüğüyle devam eden Vali Abdullah Erin, çeşitli şubelerde görevli polislerin bayramını kutladıktan sonra Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayıp Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'un bayramını tebrik etti. 2006 yılında gazi olan Mehmet İstemihan ve ailesini de evinde ziyaret ederek bayramlaşan Vali Erin'in son durağı İl Jandarma Komutanlığı oldu.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz tarafından karşılanan Vali Erin'e ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri eşlik etti.