Haber Merkezi / Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşamda daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların taleplerini yerine getirerek, akülü sandalyelerini temin etmeyi sürdürüyor.
Engelli bireylere yönelik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 'Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanlığın sorunudur. Engelleri aşmak için el ele gönül gönüle verip, dezavantajları en aza indirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Harran Belediyesi olarak bugüne kadar ilçemizde yaşayan engelli bireylerimize nasıl sahip çıktıysak bundan sonra da çalışmalarımız ve desteğimiz devam edecek. Bugünde Küçük Yıldız mahallemiz sakinlerinden Furkan çiftçi kardeşimize akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Hayırlı olsun. Cenab-ı Allah'tan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.' şeklinde konuştu.
Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Furkan Çitçi'nin ailesi büyük mutluluk yaşarken duyarlılığı için Başkan Mahmut Özyavuz'a teşekkür ettiler.