Haber Merkezi / TFF misli.com 3. Lig 4. gurupta 3. Hafta maçında İstanbul ekibi Bayrampaşaspor'u konuk edecek. 4 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Karaköprü Faruk Çelik Stadında oynanacak olan maçı Allah'ın izni ve kendilerinin de gayretleriyle güzel futbol sergileyip 3 puan almayı hedeflediklerini belirten Karbel Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, rakiplerini en güzel şekilde ağırlayıp eli boş göndereceklerini söylüyor.


Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu ile Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı tarafından dikkatle izlenen ve Teknik Direktör Mehmet Şansal'ın gözetiminde öncelikle kondisyon ağırlıklı antrenmanlarını sürdüren Karaköprü Belediyespor'da futbolcular, daha sonra çift kale maçta hocalarının gözüne girebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Teknik Direktör Mehmet Şansal, antrenman çalışmalarını her geçen gün biraz daha arttırdıklarını ve kendilerine güvenen Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor sevenlere layık olacaklarını, Bayrampaşaspor maçında sakat olan Nuh'un oynayamayabileceğini belirtti.

Futbolcularımıza güveniyoruz
Karaköprü Belediyespor Tesislerini düzenli olarak dezenfekte etmeye devam edeceklerini ve yeni sezon öncesinde de kulüpte yaşayanları Covid19 testinden geçirdiklerini hatırlatan Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor'un hedefi bellidir. Ligde en üst sıralardaki yerini almak olacaktır. Bu hafta oynayacağımız maçta Bayrampaşaspor'u rahatlıkla yeneceğimize inanıyorum. Futbolcularımıza güveniyorum. Hedefimize ulaşabilmek için gerektiğinde takıma birkaç takviye daha yaparak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz' dedi.


Karaköprü Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu da, takımdaki futbolcuların her geçen gün biraz daha iyi oynadığını, bir gün önceki antrenmandaki çalışmaları ile son yaptıkları çalışmalar arasında fark gördüklerini, futbolcuların antrenmandaki gayretlerinin maçlara yansıması halinde yönetim olarak takımın başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
Kulüp 2. Başkanı Mehmet Mevlüt Keklik ise, 'Öncelikle Karaköprü Belediyespor saygın bir kulüptür, Onun için Yönetiminden Teknik adamlarını, futbolcularından tesis çalışanlarına kadar herkesin çok dikkatli hareket ettiklerini ve takımın başarılı olması için üzerine düşeni yaptığına inandıklarını dile getirdi.


Karaköprü Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ise, futbolcuların özellikle antrenmanlarda çok iyi oyun sergilediklerini, özellikle genç futbolcuların her geçen gün biraz daha iyi olacaklarını gördüğünü ve tecrübeli futbolcularla uyumlu oynamaları halinde takımın her maçta puan alabileceklerine inandığını belirtti.

Futbol takım işidir
Gerektiğinde takıma birkaç takviye yaparak güçlendirilecek olan Karaköprü Belediyespor'un hemen her maçı kazanacaklarına inandıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu da, 'Her zaman söylediğimiz gibi; birlik ve beraberlik içersinde herkes iyi bildiği her konuda fikrini ortaya koyarak bu işin üstesinden gelecek ve değerli futbolcularımızın da gayretiyle Karaköprü Belediyespor'umuzu en iyi yerlere getirme gayreti içersinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Antrenmanlarda göz dolduran Umut Pusat, Erdi Kasapoğlu, Taner Kahriman, Tugay Kırcalı, Umut Aslan, Kaleci Ersel Çetinkaya, Ozan Can Dursun gibi genç sporcularımızın da tecrübeli ağabeylerinden faydalanmaları halinde şampiyonluk hedefimize de ulaşırız. Tabiî ki, bizim için futbolcularımızın hepsi de çok kıymetli ve değerlidir. Hocalarının direktifleri doğrultusunda oynar ve biraz da gayret gösterirlerse her maçı galip tamamlarız diye düşünüyoruz. Unutmamak gerekir ki; futbol takım işidir' diye konuştu.


İnsan sağlığı konusunda taviz vermeyen Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür
Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak ise, tesisin hemen her an temizliğine dikkat ettiklerini, futbolcuların, teknik adamların ve tesisteki hemen herkesin sağlık durumunu olumsuz etkileyebilecek hiçbir şeye izin vermediklerini, zaman zaman tesisi bir değil birkaç kez ilaçladıklarını, sporcu, teknik adamlarımız ve bazı yöneticilerimize kadar Covit19 testinden geçirdiklerini ve gerektiğinde her an yapılması için takip ettiklerini, insan sağlığı konusunda taviz vermeyen Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiklerini söyledi