Tuğba Polat

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Zeynel Abidin Beyazgül gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ile bir araya geldi.

İki dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını yürüten ve 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için istifa ederek AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Zeynel Abidin Beyazgül ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında AK Parti'nin seçim çalışmaları takvimi hakkında bilgi veren Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak; ' Bu seçim diğer seçimlere nazaran çok önemli ve hayati bir seçimdir. İnşallah milletlimizin teveccühü ile bu seçimden de alnımızın akı ile çıkıp Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağız' dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat ise demokrasinin ana unsurlarından olan seçimlerin önemine vurgu yaparak; ' Bizim te her vatandaş gibi temennimiz seçimlerin ülkenin kutuplaşmasına izin vermeden huzurlu bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Siyasetçilerimiz seçim kampanyalarında bu hususa özellikle dikkat etmelidir' diyerek Zeynel Abidin Beyazgül'e başarılar diledi.