Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri kalkındırmak adına kırsala hizmet götürmeye devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla kırsal mahalledeki vatandaşların taziye, toplantı, kına, düğün gibi toplantılarını yapacakları çok amaçlı salonlar her mahalleye yapılıyor.
İlçeye bağlı Yukarı Koşma, Lüleci ve Överler kırsal mahallelerinde çok amaçlı salonların yapımına devam edilirken, kısa süre içerisinde tamamlanıp kırsal mahallelerdeki vatandaşların hizmetine sunulacak.
Kırsal mahallelerdeki vatandaşların refahının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çok amaçlı salonu olmayan mahalle kalmayacağını söyledi.
Başkan Baydilli, 'Kırsaldaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle yaz kış çalışıyoruz. Stabilize yollar, çok amaçlı salonlar, sentetik sahalar yaparak kırsalımızı da kalkındırmayı hedefliyoruz. Özellikle kırsaldaki vatandaşlarımızın taziye, düğün, misafir ağırlama gibi ihtiyaçlarında kullanmak üzere köy odası tarzında çok amaçlı salonlarımızı her kırsal mahallemize kazandırmayı hedefliyoruz. Çok amaçlı salonlarımız kırsaldaki vatandaşlarımıza hayırlı olsun' diye konuştu.
Kırsal Mahallelerdeki vatandaşlar da çok amaçlı salon ihtiyaçları olduğunu kaydederek bu hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Vatandaşlar, bu çok amaçlı salon sayesinde taziyelerini, toplantılarını, toplu yemeklerini ve misafir ağırlamalarımı bu çok amaçlı salonda yapabileceklerini dile getirdiler.