Haber Merkezi / Landini traktörlerin Türkiye distribütörü ve Landini Globe serisinin dünyadaki tek üreticisi olan Anadolu Landini, etkinlik kapsamında 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Urfa'nın köylerini ziyaret ederek, Landini'nin güçlü performanslı 5H ve 6C traktörlerini çiftçilerin deneyimine sunacak.

16 şehir köy köy gezilerek Landini'nin güçlü performansı çiftçilere test ettirilecek
Anadolu Landini Satış Direktörü Belma Altın, Demo Günleri'nin çiftçilerin gerçek ihtiyaç ve beklentilerini anlamak adına çok faydalı olduğunu belirtti. Altın, Landini markasının Anadolu'da 'Dost Tavsiyesi' olarak tanınmasını bu yakın ilişkiye borçlu olduklarını, ithal modellerin yanı sıra Türkiye'de ürettikleri Landini Globe serisini de çiftçilerin beğenisine sunacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Altın, 'Demo Günleri'nde Urfalı çiftçilerimize satışına devam ettiğimiz güçlü performansı ve düşük yakıt tüketimi ile çok tercih edilen 5-115H modelimizi ve çevreci, konforlu kullanımıyla fark yaratan 6-140C model traktörlerimizi tanıtacağız. Demo Günleri etkinliğimizle ülkemizin dört bir yanındaki 16 şehirde çiftçilerimizi köy köy ziyaret edeceğiz. Üreticimizin Landini traktörlerinin gücünü, kullanım kolaylığını, üstün ve verimli performansını kendileri test edip görsünler istiyoruz' dedi.
Anadolu Landini, Demo Günleri etkinliğinde Urfa'nın ardından Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Tunceli, Muş, Bitlis, Eskişehir, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Ankara, Gaziantep ve Kayseri illerinin köylerini de ziyaret edecek.

5H serisi büyük üreticinin verimini artırıyor
Anadolu Landini'nin Demo Günleri etkinliğinde çiftçilere tanıtacağı Landini tarla traktörleri modern tasarımlı, teknolojide öncü ve güçlü performans sergileyen 5H ve 6C serilerinden oluşuyor. 5H serisinin 115 beygir gücündeki modeli, T- tronik şanzıman üstün özelliği, turbo intercooler su soğutmalı motoru, dört tekerlek çekiş sistemi ve düşük yakıt tüketimi ile sınıfının en ileri teknolojisine sahip.

6C serisi çevreci özelliği ve konforlu kullanımıyla fark yaratıyor
Anadolu Landini'nin Demo Günleri etkinliğinde çiftçilerle buluşturacağı 6C serisinden 140 beygir gücündeki model ise 4 silindirli T4i Commonrail motorları sayesinde düşük yakıt tüketimi, düşük egzoz gazı emisyonu ve sessiz çalışma özelliğiyle dikkat çekiyor. Ön aks süspansiyonuna sahip 6C serisi, süspansiyonlu, ergonomik ve geniş iç hacimli kabiniyle kullanımda büyük konfor yaratıyor.
Anadolu Landini Hakkında
Anadolu Landini Traktör Üretim ve Pazarlama A.Ş., 2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors firmalarının ortaklığı ile kuruldu. Anadolu Motor; Anadolu Grubu'nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle sektörün öncü firmalarındandır. Anadolu Motor, üretimini yaptığı Antor markalı motorların yanı sıra, üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü Antrac markası ile sunarken Honda Güç Ürünleri, Honda Marine dıştan takma deniz motorları ve Lombardini dizel motorların da distribütörlüğünü sürdürmektedir.
Argo Group'a bağlı şirketlerden biri olan Argo Tractors, 134 yıllık traktör üretim deneyimine ve portföyündeki Landini, McCormick ve Valpadana markaları ile yıllık 22.000 traktörü aşan üretim kapasitesine sahiptir. Dünyanın tarım ekipmanları alanında en önemli oyuncularından biri olan Argo Tractors, İtalya'da yer alan toplam 5 tesisinde üretim yapmaktadır. ARGE ve mühendislik bölümleri şirket merkezinde bulunan Argo Tractors, yüksek performanslı ve sağlam traktör üretimi için fabrikalarını ileri teknoloji ve kalite kontrol sistemiyle donatmıştır. Argo Tractors, bugün 35- 330 beygir aralığındaki traktörleriyle açık araziden meyve bahçelerine ve bağcılığa kadar çok geniş bir yelpazede tarım sektörüne katkı sağlamaktadır.
2012 yılından bu yana Landini traktörlerin Türkiye distribütörlüğü Anadolu Motor tarafından yürütülürken, 2017'deki ortaklık anlaşmasına istinaden traktör satış ve üretim faaliyetleri Anadolu Landini şirketine devredilmiştir.
Anadolu Landini, Globe serisinin 50-75 beygir gücü arasındaki dört farklı modelini sadece Türkiye'de, Şekerpınar tesisinde üreterek, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda satışa sunmaktadır. Portföyde bulunan diğer serilerin İtalya'dan ithalatına devam eden Anadolu Landini, bu serilerden Rex, Powerfarm ve 5H'ı 2018 yılının son çeyreğinde yerlileştirmeyi hedeflemektedir.
Çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak ve verimliliği artırmak için performansı yüksek, güçlü ve kaliteli tarım makinelerini sunan Anadolu Landini, güçlenen bayi ve servis ağı ile Anadolu'nun her yerinde çiftçilerin yanında.