Faruk Deveci

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Oda Başkanı Mustafa Karadağ, 'Bir Kurumun Kurumsallaşma Serüveni' adlı kısa metrajlı belgeselin tanıtım toplantısında yaptıkları faaliyetleri anlatarak yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

ŞSMMO üyesi Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda tarafından 'Bir Kurumun Kurumsallaşma Serüveni' adlı kısa metrajlı belgeselin gösterimi dolayısı ile düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Taahhüt ettiğimiz bütün çalışmaları tamamladık

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte konuşan ŞSMMO Başkanı Mustafa Karadağ görevi sürdürdükleri 3 yıl boyunca yaptıkları faaliyetlere değinerek; 'Değerli meslektaşlarım ve sevgili basın mensupları 3 yıl önce verilen destek hayallerimizi gerçekleştirmek mesleğimize daha güzel temsil etmek için mesleki çalışma grubu oluşturduk. Bu grubumuz oluştururken, Biz mesleğimize ve mesleğinizin sorunlarını tespit ederek çözüm önerilerimiz ile beraber siz değerli meslektaşlarımızın karşısına çıktık. Bunları yaparken bir seçim beyannamesi hazırladık. Bunlar bir taahhüttür bilinci ile oylarınıza talip olduk. Bunun gururunu, mutluluğunu sizlerle paylaşmak için bugün buradayız. Bütün katkı veren emek veren arkadaşlarıma sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. O kadar çok çalıştık ki, Sedat Benek hocam bir STK kurumsallaşma serüveni adı altında bir belgesele çevirdi. Bu konuda da hepinizin adına gururlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. 3 yıllık geçen dönemde yaptıklarımız çok büyük emekler verdik. Dönem içerisinde sosyal medya yazılı ve görsel medya aracılığı ile paylaştık' dedi.

Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için daha çok çaba sarf edeceğiz

Mustafa Karadağ sözlerine devamla; Cumartesi günü genel kurulumuz, Pazar günü seçiminiz var. Meslektaşımın dertleri ile dertleniyoruz. Mesleğini sevmeyen meslekle ilgili projesi olmayan meslektaşın görüşünü anlamayan ötekileştiren, sırf kişisel egoları için tatmin etmek için bu konulara talip olanlara, Siz artık ne diyeceğin izi biliyorsunuz. STK'nın bir görevi mesleki sorunlar meslektaşın sorunları olmalıdır. Yeni dönemde hep beraber en çok isteyip de özlemini duyduğum en çok bunu da yapmak istediğim pandemi engeline takılan bol, bol bir araya geleceğimiz samimiyetimizi geliştireceğimiz, Sevginizi geliştireceğiz, saygımızı geliştireceğiz, mesleğe yeni giren meslektaşlarla daha çok ilgileneceğiz, eğitime daha çok önem vereceğiz önceki dönemde verdiğim bütün sözleri yerine getirdim. Meslekte gelir düzeyi düşük meslektaşlarla ilgili konut kooperatif projemiz var. Bunların da size buradan müjdesini vermek istiyorum. Odamızın sosyal tesislerini hizmete sunacağız. Etkin olan temsile daha etkinleştireceğiz. Biz yaptık sahip çıkma ruhu size kaldı. Bu konuda destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.' Diyerek etkinliğe katılan meslektaşlarına ve basın mensuplarına teşekkür etti.