AA / Yukarı Taşyalak İlkokulunda görevli öğretmen Burcu Ağan'ın sosyal medya aracılığıyla okulun ihtiyaçlarını üniversite öğrencilerine bildirmesi üzerine öğrenciler kırtasiye ve giyecek kampanyası düzenlendi.
Okula gelen üniversite öğrencileri yanlarında getirdikleri giyecek ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.
Üniversite öğrencisi Burcu Usta, yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden okulun bazı ihtiyaçlarının olduğunu öğrendiklerini ve bu kapsamda bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.
Bir araya getirdikleri yardım malzemelerini kendi elleriyle öğrencilere teslim ettiklerini anlatan Usta, "Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri olarak arkadaşlarımla birlikte bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Yukarı Taşyalak İlkokuluna yardım kampanyası başlattık. Yardım kampanyamız kapsamında öğrencilere ulaştırılmak üzere giyim ve kırtasiye malzemeleri topladık. Ayrıca okulun bazı ihtiyaçlarını tedarik ettik. Bu kampanyada bize destek olan bütün destekçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Yukarı Taşyalak İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Coşkun da üniversite öğrencilerine yardımları için teşekkür ederek, "Kayseri Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencileri bizimle iletişime geçerek öğrencilerimizin bir kısım ihtiyaçlarını tespit edip bu ihtiyaçlarını giderdiler. Bütün öğrencilerimizi mutlu ettiler, okul müdürü olarak yardımı ulaştıran öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Öğretmen Burcu Ağan ise duyarlı ve yardımsever davranışlarından dolayı üniversite öğrencilerine teşekkür etti.