Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bugüne kadar kırsal mahallelerde çok amaçlı salon, sentetik çim saha ve köy içi yol çalışmalarıyla hizmet eden Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyük Alanlı kırsal mahallesinde köy içi yolları stabilize malzeme sererek yeniliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyük Alanlı kırsal mahallesindeki çalışmaları incelerken, kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Başkan Metin Baydilli, kırsal mahalleleri kalkındırmak için hizmete devam edeceklerini söyledi.
Başkan Baydilli, 'Kırsal mahallelerimizi çamurdan ve tozdan arındırmak adına durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Büyük Alanlı kırsal mahallemizde yapılan çalışmayı incelemek ve buradaki vatandaşlarımızla sohbet etmek için ziyarette bulunduk. İnşallah ekiplerimiz en kısa sürede buradaki köy içi yolların hepsine stabilize malzeme serip çamurlu ve tozlu yol bırakmayacaktır. Karaköprü' deki kırsal mahalle ve mezralardan kalanlarının da köy içi yollarını tamamlayıp ilçemizde yolları yapılmamış köy bırakmayacağız. Özverili çalışmalarından dolayı kırsal ekibimize ve misafirperverliklerinden dolayı Büyük Alanlı muhtarımıza ve köy ahalisine teşekkür ediyorum, kırsal mahallemize hayırlı olsun' dedi.
Program dahilinde ilçedeki bütün kırsal mahallelerde yol çalışması yapan Karaköprü Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri Küçük Alanlı Mahallesi ile birlikte 166. kırsal mahalle ve mezrada stabilize malzeme serimi çalışması yaptı.