Haber Merkezi / Tokatspor deplasmanında 2 puan bırakarak önemli bir fırsatı tepen Karaköprü Belediyespor'da bütün hesaplar Sultanbeyli Belediyespor'u yenmek üzerine kuruluyor.
TFF 3.ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İdman öncesi dev Türk Bayrağı açıp asker selamı veren Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, daha sonra Mehmetçik'e selam, idmana devam' diyerek idmana başladılar.

Rakibimizi yenerek yükselişimizi sürdüreceğiz
Türk Bayrağı açarak şehitlerimiz için saygı duruşu gerçekleştiren ve asker selamı veren futbolcuları tebrik ettiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Gerek şehitlerimin olması ve gerekse ligden düşmesi garantileşmiş olan rakibimizden çok güzel oyun sergilememize rağmen berabere kalarak aldığımız 1 puana sevinemedik. Bu hafta kendi sahamızda 33 puanla 11. sırada yer alan Sultanbeylispor'u konuk edeceğiz. İnşaallah bu maçta rakibimizi yenerek yükselişimizi sürdüreceğiz' dedi

Lig, uzun bir maraton
Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Karaköprü Belediyespor As Başkanı Halaf Tokmakçı ise, 'Tokatspor maçında iyi oynamamıza rağmen 2 puan kaybettik. Futbolcularımız galibiyet için elinden geleni yaptı ama olmadı. Fakat Ligin uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Ligin bitimine 8 hafta kaldı. İnşallah geri kalan maçlarımızı alıp hedeflediğimiz yerde ligi tamamlarız. Bu arada şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allahu Teala Mehmetçiklerimizi her türlü musibetlerden muhafaza eylesin ve muzaffer eylesin' dedi.

Taraftarlarımız bize güvensinler
Sultanbeyli Belediyespor maçında futbolcularının üzerlerine düşeni yapacaklarından şüphesi olmadığını belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut da, 'Tokatspor maçını unutup Sultanbeyli maçına odaklandık. Hemen her gün sıkı idmanla hazırlanıyoruz. Saha avantajımızı kullanıp seyircimizin desteğiyle Sultanbeyli'yi yenerek PlayOff hedefimizi sürdüreceğiz. Taraftarlarımız bize güvensinler' diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor 08 Mart 2020 Pazar günü 14.00'da Faruk Çelik Stadyumunda Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak.