Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın çalışmalarıyla adeta şantiyeye dönen ilçesi Karaköprü'de konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.
İlçenin gelişen ve konutlaşma oranının en yüksek olduğu mahallelerinden Batıkent'te ihtiyaçları karşılamak üzere yeni açılan ve alt yapı çalışmaları biten yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor.
Batıkent Mahalle Muhtarı Şükrü Çay yapılan çalışmalardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
Muhtar Şükrü Çay, 'Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ile birlikte yaptığımız istişarelerde sokak sokak mahalledeki tüm ihtiyaçları gidermek için çalışacağız. Mahallemiz yeni geliştiği için yol ihtiyacı doğuyor. Karaköprü Belediyemiz ihtiyacın olduğu yerlerde yeni yollar açıyor, bunun yanında açılan ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşüyor. Ben başta Başkanımız Metin Baydilli'ye ve emeği geçen ekiplere Batıkent mahallesi adına çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Batıkent mahallesi sakinleri de Karaköprü Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, herhangi bir sorunları olduğunda belediyede ilgilenildiğini ve mahalledeki yol ihtiyaçlarının da karşılandığını söylediler.
Karaköprü Belediyesi ilçe genelinde diğer mahallelerde de gerekli yerlerde yeni yol açma ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.