Haber Merkezi /Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstihdam ve Kariyer' konulu panele konuşmacı olarak katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, panel için Şanlıurfa'ya gelen ulusal gazeteci ve yazarları Karaköprü'de ağırladı. Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Star Gazeteci Yazarları Ersoy Dede ve Fadime Özkan ile İnternet Haber Yazarı Süleyman Özışık'ı program sonrası davet eden Başkan Baydilli gazetecilerle yemek yerken, bir süre sohbet etti. Davette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Sait Ardan da yer aldı.
Davetten sonra açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, işsizliği ele almak ve istihdam seferberliğini konuşmak üzere Şanlıurfa'ya gelen gazeteci ve yazarlarla güzel bir panel düzenlendiğini dile getirdi. Başkan Baydilli, "Şanlıurfa çok genç ve hızlı büyüyen bir il. Biz de gazeteci ve yazarlarımız ile birlikte istihdamı konuştuk. Daha sonra onları Karaköprü'müzde ağırladık, sohbet ettik. Kendilerine Şanlıurfa'ya gelerek böyle bir programda yer aldıkları ve davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederim" diye konuştu.
Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede Şanlıurfa'da böyle bir programa katılmaktan dolayı mutluluk yaşadıklarını belirterek, Şanlıurfa'da istihdam seferberliğine özel bir önem verildiğine dikkat çekti.
Gazeteci Yazar Fadime Özkan ise Şanlıurfa'nın genç nüfusunun büyük bir enerji olduğunu ve bu enerjinin değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizerken, kendilerini ağırladıkları için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Sait Ardan, 'İstihdam ve Kariyer' paneliyle Şanlıurfa'da güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, programa katılan gazetecilere ve ev sahipliği yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli davete katılan gazetecilere ve davetlilere teşekkür ederken daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.