Mutlu GÜNEŞ/ Karaköprü Belediyesinin ilçedeki gençlerin spor yapması için Seyrantepe, Atakent ve Doğukent mahallelerine kazandıracağı sentetik çim sahaların yapım çalışmalarında sona gelindi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleri, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçede Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerine kazandırılacak olan sentetik çim sahaların inşası hızlı bir şekilde yapılırken, kısa sürede tamamlanan sahaların çevre düzenlemesinin ardından hizmete hazır hale gelecek.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, nüfusun önemli bir oranını oluşturan genç kesime hizmetin en güzelini sunmaya ve onları geleceğe daha iyi hazırlamak için uğraştıklarını dile getirerek çocukların güvenli bir şekilde spor yapabilecekleri, oyun oynayabilecekleri alanlar oluşturduklarını söyledi
Başkan Baydilli, " Şu ana kadar kırsalımıza 19 adet sentetik çim saha kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bunun yanında merkez mahallelerimize de birer tane sentetik çim saha kazandırmak için kolları sıvadık, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla 3 tane mahallemize sentetik çim saha kazandırmak için harekete geçtik.
İhale sürecinin ardından zaman kaybetmeden çalışmalara başladık ve kısa sürede de Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerimize kazandıracağımız sahaların çalışmalarının son kısımlarına geldik. İnşallah ufak tefek çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çocuklarımıza sahalarımızı teslim edeceğiz" dedi
.