Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde üstyapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlçede konutlaşmanın devam ettiği Doğukent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşenirken, yayalar için de kaldırım yapılarak hizmete sunuluyor.

Mahallede yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına hemen başlanırken, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak. Yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler yapılaşmanın yoğun olduğu mahallelerde hem yeni yollar açıyor hem de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parkeyle döşüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin inşaat sektörünün gözdesi olduğuna dikkat çekerek konutlaşmanın artmasıyla hizmet ihtiyacının da ortaya çıktığını dile getirdi.

Bu ihtiyacı karşılamak için yoğun bir hizmet seferberliği içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Baydilli, “Bu sene itibariyle 277 binin üzerinde nüfusa hizmet ediyoruz, iş yükümüzün arttığının farkındayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz gerekli mahallelerimizde yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için çok yoğun çalışıyor” diyerek yeni yolların Doğukent Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

Kaynak: GAPGündemi / Tuğba POLAT