Haber Merkezi / TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, 31 Mart'ta kardeşlik hukukuyla ve milletimizin desteği ile zafere ulaşacaklarını söyledi.

Yaparsa AK Parti yapar
TBMM'deki resmi görevleri dışında geldikleri seçim bölgesi olan memleketi Şanlıurfa'da her zaman vatandaşları ziyaret ederek varsa sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma gayretini sürdüren TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 31 Mart Yerel seçimler nedeniyle de geldiği memleketi Şanlıurfa'da durmaksızın son geceye kadar destek arayışını sürdüreceklerini belirterek, 'Eyyübiye Haleplibahçe Semt Pazarı Çarşısı ve Mikro Kredi Çarşısında faaliyet gösteren esnaflarımızla buluştuk. Bugün bir olma, iri olma hep birlikte kardeş olma günü ve görüyorum ki, esnaf kardeşlerim huzur ve güvenliğimiz için davasına sımsıkı sarılmış, desteklerini esirgemiyor. İnşallah Türkiye ve Urfa'mız üzerine oynanan kirli oyunları evelallah milletimizin güçlü desteği ile bozacağız. Destek aziz Urfa'mızdan gayret bizlerden inşallah. Emanetiniz emanetimizdir. Memleket işi gönül işi. Yaparsa AK Parti yapar. İnşallah 31 Mart'ta kardeşlik hukukuyla ve milletimizin desteği ile zafere ulaşacağız' dedi.

Esnaflarımızda şer ittifakının oyununun farkında
Belli zamanlarda AK Partiden aday adayı olan herkesi ziyaret ederek hal hatır sorduklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, 'AK Parti Karaköprü Belediye Başkan aday adayımız Av. Sabri Yetim'i Avukatlık Bürosunda ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. AK Partimiz büyük bir aile ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiki durağımız Eyyübiye Yakup Kalfa Caddesi ve Dede Osman Mahallesinde bulunan esnaf kardeşlerimiz. Esnaflarımızın sorun ve beklentilerini dinliyor, destek ve dua istiyoruz. Şanlı şehrimizin değerli esnaflarının göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteğe teşekkür ediyoruz. Gönül Belediyeciliği ?sevdasıyla Cadde cadde, sokak sokak, dükkan dükkan esnaflarımızla buluşmaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istemeye devam ediyoruz. Eyyübiye Arap Meydanı civarında, Çiftehan Caddesinde de esnafımızla buluşmaya devam ediyoruz. 31 Mart'ta Urfa'mızın güçlü desteği ile zafere ulaşacağız inşallah. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, dua ve destek istiyoruz. Görüyorum ki, şanlı şehrimizde esnaflarımızda şer ittifakının oyununun farkında ve Peygamberler diyarı Urfa'mızın huzuru için destek ve dualarını eksik etmiyorlar. Var olsunlar, sağ olsunlar' diye konuştu.

AK Partimiz büyük bir aile
'Urfalı olmak bir gurur' diyen TBMM İdare Amiri Halil Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti;
'Var olun, şanlı şehrimizin güzel insanları. Yüzde 1'lik Saadet Partisi gölgesinde HDP'ye Urfa'yı teslim etmeyeceğiz evelallah. Urfalı aziz hemşehrilerim; 'Beka' için davasına sahip çıkacak; bu belayı 31 Mart'ta başından defedecektir. İl Genel Meclisi eski Başkanı, iş adamı Mustafa Yavuz'u ziyaret ederek, yerel seçimlerle alakalı görüş alışverişinde bulunduk. Dava bilinciyle AK Partimize sonsuz destek veren Mustafa Yavuz kardeşime teşekkür ediyorum. AK Partimiz büyük bir aile ve inşallah kardeşlik hukukuyla, milletimizin desteği ile zafere ulaşacağız. Bu arada; Eyyübiye ilçemizde Ağaçcı ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederim. Şanlıurfa'mızın basın mensuplarından Gazeteci-Yazar Reşat Uzun'a da geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ani kalb rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu doktoru tarafından hemen ameliyata alınıp damarına stend takılan gazeteci Reşat Uzun ve tüm hastalarımıza Yüce Allah'tan şifa diliyoruz.'
AK Vekil Özcan, gecenin sonunda, 'Çocuklarımızın gönlünü almak, onların yüzünü güldürmek olmazsa olmazımız' diyerek, küçük yeğeni Hasan Özcan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, 'Yüce Allah'ım tüm yavrularımızı kazadan beladan korusun' dua ve temennisinde bulundu.