Ayser Polat

Urfa Çalışma Grubu kendilerini ziyaret eden CHP Heyetine Şanlıurfa'nın sorunlarını ileterek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti öncesi Şanlıurfa'ya gelerek CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve vatandaşlar ile bir araya gelen CHP Milletvekillerinden oluşan Heyet ziyaretleri kapsamında Urfa Çalışma Grubunu ziyaret etti.

Önceki akşam Türkmen Konağında gerçekleşen ziyaret toplantısında CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ve Şanlıurfa Aziz Aydınlık'tan oluşan CHP Heyeti ile bir araya gelen Urfa Çalışma Grubu, tarım ve mera alanlarındaki betonlaşma, genç nüfusun işsizliği, eğitim alanındaki sıkıntılar, mevsimlik tarım işçiliği gibi bir çok alanda Şanlıurfa'da yaşanan sorunlara ilişkin bilgi verdiler. Urfa Çalışma Grubunun yapmış olduğu faaliyetlere ilişkin CHP Heyetine bilgi aktaran Urfa Çalışma Grubu Üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler

Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyaretinde özel randevu taleplerini ileten CHP Heyeti sorunalar ilişkin notlar alırken iktidara gelmeleri halinde bu sorunları çözeceklerini dile getirdiler.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantı çeşitli konularda görüş alışverişinden sona erirken toplantı sonra Urfa Çalışma Gurubu üyeleri CHP Heyetine Şanlıurfa ile ilgili kitaplar hediye ettiler.