Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazartesi gününü salıya bağlayan gece idrak edeceğimiz Berat Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Fevzi Demirkol, 'temize çıkmak' anlamına gelen Berat Kandilinin Ramazan Ayı'nın müjdecisi olduğunun altını çizerek, bu kutlu gece için Haliliye Belediyesinin Balıklıgöl Dergah Camii'nde Kut'ul Amare Şehitleri, tüm şehitlerimiz ile Berat Kandili dolayısıyla organize ettiği saat 21.00'deki mevlidine tüm Şanlıurfa halkını ve kentin konuklarını davet etti.

Başkan Demirkol, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

'Hepimizin bir arada sofralara oturduğu, iftarı beklediği, aynı dualara eller açtığı, şükrettiği Ramazan Ayına sayılı gün kala, Berat Kandili bir arınma gecesidir. Rabbimden dileğim şudur ki, bu hayırlar saklayan geceden tüm inanlar istifade edecek, hepimizin duaları kabul olacaktır. Berat Kandilinin tüm İslam Âleminden başlayarak, tüm inananlar için sayısız hayra vesile olmasını dilerim. Her iki cihana yayınlan sonsuz saadetin kapısı olan bu ve benzer günlerin hayatımızda bir dönüm noktası, bir örnek olması adına dualarımız birdir.

Her birimizin yaptığı işlerin, verdiğimiz emeklerin de ibadet tadında ömre yayıldığı günler diler, bu aziz vatanın ebediyeti için can vermiş tüm şehitlerimize rahmet, tüm inanlara hayırlarla, kandilinizi bir kez daha tebrik ederim.'