Yüksel Polat

Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği ( ŞAPADER) tarafından öğretmenlere ve lise öğrencilerine çiğköfte ikramı yapıldı.

Aşçılar ve Pastacılara yönelik mesleki çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinliklere ara vermeden devam eden ŞAPADER bu seferde Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelerek onlara çiğköfte ikramında bulundu. Dernek Başkanı Nuri Akaslan'ın yanı sıra Dernek üyesi usta şeflerin yoğurduğu çiğköftelerin tadına bakan öğrenciler Usta Şeflerden çiğköfte ve yemekler konusunda tüyolar da almayı ihmal etmedi.

Usta Şeflerin okullarına yaptıkları ziyaretten ve çiğköfte ikramından dolayı Okul Müdürü Ümit Yaşar Usta Şeflere teşekkür ederek; Böylesi bir etkinlik okulumuz bünyesinde yaptığımız etkinlikler içerisinide farklı ve güzel bir etkinlik oldu. Emeklerinden dolayı ŞAPADER yönetimine ve Usta Şeflerimize teşekkür ediyorum' dedi.

ŞAPADER Başkanı Nuri Akaslan ise Dernek olarak meslekleri ile ilgili bu tür etkinlikleri daha sık hayata geçirmeye ve farklı etkinlikler yapmaya gayret ettiklerini belirterek ; Amacımız değerli öğretmenlerimize ve geleceğimiz olan öğrenci kardeşlerimize yönelik bir etkinlik gerçekleştirmek ve onların motivasyonuna katkıda bulunmaktı. Bize bu fırsatı verdikleri için Okul Müdürümüz Ümit Yaşar ve Müdür Yardımcımız Halil İbrahim Uzun hocamıza Derneğimiz adına teşekkür ediyorum' dedi.

Usta Şeflerin yoğurduğu çiğköftenin tadına bakan öğrenciler ise kültür- sanat alanında gerçekleştirdikleri etkinliklerin yanı sıra bu tür etkinliğin kendileri içinde çok güzel ve farklı bir etkinlik olduğunu belirterek bu tür etkinlerin devamını istediler.