Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Haziran'a kadar her gün farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Ramazan Sokağında dün akşam sahne alan sanatçı Harun Beyaz, ilahileri ile vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Şube Müdürü Coşkun Azzad Birinci, Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile çok sayıda davetli katıldı.
Vatandaşların ilahilere hep birlikte eşlik ettiği programda duygu dolu anlar da yaşandı. Yoğun talep üzerine ilahileri birbiri ardına seslendiren sanatçı Harun Beyaz, Büyükşehir Belediyesi sayesinde vatandaşların aynı çatı altında buluşarak Ramazan maneviyatını yaşadığını söyledi.
Program daha sonra çocuklara yönelik oyun etkinlikleri ile sürerken, aileler düzenlenen buluşmalara tam not verdi.
Ramazan ayı boyunca her akşam ilahi konserleri, tiyatro oyunları, söyleşiler, yarışmalar, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çeşitli buluşmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu yılki Ramazan Sokağını Haleplibahçe'de bulunan Hamarat Eller Çarşısında gerçekleştiriyor.