Haber Merkezi / Şanlıurfa'yı TFF 3. ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor'da Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Şanlıurfa'daki bazı taraftar gruplarının ortaya attığı 'Karaköprü Belediyespor'un 5 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzaladığı' yönündeki iddialara karşılık bir kamuoyuna duyurulmak üzere bir açıklama yaptı.
Kulüp Başkanı Aslan açıklamasında ortaya atılan iddiaların talihsiz olduğunu belirtirken, bu tür bir sponsorluk anlaşması yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığının altını çizdi.
Başkan Aslan açıklamasında şunları söyledi:
'Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor profesyonel anlamda Şanlıurfa'mızı temsil eden iki güzide takımımızdır. Şanlıurfaspor'umuzun başarısı tüm şehri olduğu gibi bizi de mutlu etmektedir. Dün taraftar grupları tarafından yapılan açıklamayı talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Ortaya atılan iddiadaki gibi bir sponsorluk anlaşmasını Karaköprü Belediyespor kulübü olarak imzalamadığımızı belirtmek istiyorum. Hiçbir resmi dayanağı olmayan bu talihsiz açıklamaların sadece kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi ve Şanlı şehrimizin iki güzide profesyonel kulübünü birbirine düşürmekten başka bir şeyi amaçlamadığını düşünüyorum. Karbel Karaköprü Belediyespor olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezon da tek hedefimizi Şanlıurfa'mızı Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmektir.
Bu vesileyle kardeş kulübümüz Şanlıurfaspor'un zor dönemden bir an önce kurtulup hak ettiği üst liglere çıkmasını ve Şanlıurfa'mızı en iyi şekilde temsil etmesini diliyorum. Şanlıurfaspor'a önümüzdeki sezon TFF 2. ligde başarılar dileyerek ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını saygı ve sevgilerimle kamuoyunun bilgisine sunuyorum.'