Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kayıtlı 65 yaş üstü 9 bin vatandaşı tek tek arayarak herhangi bir istekleri olup olmadığını sorarken, doğum günü olan yaşlılara ise pasta ile sürpriz yaparak doğum günlerini kutladı. Başkan Beyazgül'ün de görüntülü arama ile katıldığı kutlamada Başkan Beyazgül; huzurlu, uzun ömürler diledi.

Korona Virüse karşı Şanlıurfa il genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında bünyesinde kayıtlı ve yardım ulaştırdığı 65 yaş üstü 9 bin vatandaşı Türkçe, Kürtçe ve Arapça dillerinde tek tek arayarak herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu. Yaşlılardan gelen istekler ilgili birimlere iletilerek aynı gün çözüme kavuşturuldu.

ÇINARLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Uygulama esnasında doğum günü olan 65 yaş üstü vatandaşlara Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatı ile sürpriz yapıldı. Doğum günü 1 Nisan olarak kayıtlarda yer alan 65 yaş üstü vatandaşların adreslerine gidilerek doğum günü pastası ile yine herhangi bir istekleri olup olmadığı soruldu. Büyükşehir ekiplerinin sürprizi sonrası duygu dolu anlar yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar, çok mutlu olduklarını ve sağlıkları için sokağa çıkma yasağının devam ettiği günlerde bu yaklaşımın kendilerine büyük moral olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, GÖRÜNTÜLÜ ARAMA İLE HUZURLU UZUN ÖMÜRLER DİLEDİ

Gün içerisinde devam eden sürprizlerin Sırrın Mahallesi adresinde 66 yaşına ayak basan Neriman Yaprak ziyaret edildi. Büyükşehir ekiplerini ellerinde pasta ile gören Neriman Yaprak, sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün de görüntülü arama ile katıldığı sürprizde, Başkan Beyazgül; Neriman Yaprağa huzurlu uzun ömürler dileyerek her türlü istek ve talep anında Büyükşehir Belediyesinin aranarak taleplerin iletilmesini istedi.

Neriman Yaprak ile uzun bir görüşme gerçekleştiren Başkan Beyazgül, 'Büyükşehir Belediyemizde çalışan her personelimiz sizlerin evladıdır. Rahatlıkla arayarak ne tür talebiniz varsa iletebilirsiniz. Biz, sizin için çalışıyoruz sizler de evlerinizde kalmaya devam edin. Sizlerin nezdinde tüm neslimize saygılarımızı sevgilerimizi iletiyoruz' dedi.

Büyükşehir ekipleri gün içerisindeki doğum günü ziyaretlerine akşam saatlerine kadar devam etti.