Haber Merkezi /Gençliğe ve eğitime yaptığı yatırımlar ile 7'den 70'e herkesin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'da çocuklara yönelik Çocuk Şenliği etkinliği gerçekleştirdi.
GAP Vadisi 1. etapta düzenlenen etkinliklerde çocuklara yönelik Mini konser düzenlenirken, yemek ikramı ve çeşitli hediyeler verildi. Gerçekleştirilen etkinliklere katılarak çocuklarla ile bir araya gelen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve eşi Betül Beyazgül çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Sıcak karşılamalarından dolayı çocuklara teşekkür eden Başkan Beyazgül, '23 Nisan'ın tüm dünya çocukları için bir mutluluk vesilesi olmasını ve aileleri birlikte tüm yaşamları boyunca güzel bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum' dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Başkan Beyazgül, 'Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan etkinlikler kapsamında çocuklarımız gönüllerince bir gün geçirdiler. Çocuklarımızın güzel bir gün geçirmeleri için çeşitli hediyeler vererek tüm ekip olarak büyük bir çalışma gösterdik. Çocuklarımız için yıl boyunca kesintisiz çalışan İHH ve Ay Işığım Derneklerine teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile çocuklarımızın mutluluğu için çok çalışacağız. 23 Nisan'ın tüm dünya çocukları için bir mutluluk vesilesi olmasını ve aileleri birlikte tüm yaşam boyunca güzel bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum' diye konuştu.
Öte yandan etkinlikleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden çocuklar, Başkan Beyazgül'e yakın ilgi gösterdi.