İshak Polat

4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatifinde( ŞİKOP) Başkan Bekir Polat yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Şanlıurfa'nın marka lezzeti olan isot üretiminin %90'nı üreten üreticilerin bir araya gelerek kurduğu Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatifi 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Cumartesi günü Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü Eğitim Tesislerinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulunda Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ve ardından Divan Kurulunun oluşturulmasını ardından faaliyet raporu okundu.

Daha sonra 95 üyenin çoğunluğunun bulunduğu kurulda tek liste halinde gidilen seçimde oyların tamamını alan mevcut Başkan Bekir Polat dört yıllığına ŞİKOP Başkanı olarak tekrar seçilerek güven tazeledi.

Kurutma alanı bizim için hayatidir

Seçim sonrası ŞİKOP üyelerine yönelik bir konuşma gerçekleştiren Başkan Bekir Polat teveccühlerinden dolayı üyelere teşekkür ederek; ' Bilindiği üzere İsot Şanlıurfa'mızın marka lezzetidir. Şanlıurfa denince akla ilk gelenlerden birisi de isottur. Yaklaşık 95 üyemizle geleneksel Şanlıurfa isot üretiminin yaklaşık %90'nın tek başına üreten ŞİKOP'u daha güçlü hale getirmek, üretimimizi daha hijyenik şartlarda üretmek ve Pazar payımızı arttırarak üyelerimizin maddi ve manevi şartlarını daha da geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah Kooperatifimize tahsis edilen kurutma alanı ile ilgili prosedürler bir an önce halledilir ve üretecimiz de bir an önce hijyenik koşullarda üretim için önemli bir alana kavuşur. Bu prosedürlerin tamamlanması için gayretlerimiz devam ediyor. Çünkü kurutma alanı üreticilerimiz ve Şanlıurfa isotu için hayati bir konudur' diyerek ŞİKOP üyelerinden aldıkları güçle çalışma azimlerinin bir kat daha arttığını dile getirdi.

Başkana güvenimiz tam

ŞİKOP'un 4. Olağan Genel Kuruluna katılan üyeler ise Başkan Bekir Polat'a olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek; ' Üreticilerimizin haklarını korumak, geliştirmek için gayret sarf eden Başkanımız Bekir Polat'a güvenimiz tamdır. Üyelerimizin desteği, Başkan ve Yönetim Kurulumuz 'un gayretleri ile inanıyoruz ki ŞİKOP ve isot üretimi hak ettiği noktaya gelecektir' dediler.