GAPGündemi gazetesi temsilcileri olarak, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Hasan Maral’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerimizi ilettik.
Genel Yayın Yönetmenimiz Veysel Polat; Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik görevini yürütürken, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı olarak atanan Dr. Hasan Maral’ı makamında ziyaret ederek “ hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Ziyarette GAP Projesinin Şanlıurfa, Bölge ve Türkiye ekonomisi başta olmak üzere kalkınma çabalarında önemine vurgu yapan Veysel Polat, GAP Projesinin tam anlamı ile bitirilmesi için yapılacak çalışmaların kıymetli olduğunu belirtti. Polat “Daha önce yapılmış olan kıymetli çalışmaların Dr. Hasan Maral beyin başkanlığında da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu manada Dr.Hasan Maral'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Dr. Hasan Maral ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Ülkemizin ve Bölgemizin kalkınması için GAP BKİ önemli çalışmalar yürütmektedir. İnşallah bu çalışmalar artarak devam edecektir. Bizlerde bunun için elimizden gelen gayreti mesai mevhumu gözetmeksizin göstermeye devam edeceğiz”
Ziyaret sonrasında Veysel Polat, Dr. Hasan Maral’a gazetemizi ve bölgenin tek kültür ve turizm dergisi olan GAP Şehir dergisini takdim etti.