Tuğba POLAT / Kent genelinde şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme, altyapı, üstyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapılaşmanın yoğunlukta olduğu Seyrantepe Mahallesine yeni bir bulvar kazandırıyor.

ÇALIŞMALAR ŞUSKİ EKİPLERİ İLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında yol açma çalışmalarını ŞUSKİ ekipleri ile koordineli bir şekilde sürdüren ekipler, proje tamamladığında Şanlıurfa'ya alternatif bir lokasyon kazandırmış olacak.

'ARTIK BİRÇOK PROJEYİ KENDİ ÇALIŞANLARIMIZ VE EKİPMANLARIMIZLA HAYATA GEÇİRİYORUZ'
Bölgede sürdürülen çalışmaları yeninde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'nın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirterek, 'Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında kendi ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla yarma, dolgu, kamulaştırma ve yeni yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 3 bin 800 metre uzunluğundaki bu yol, Maşuk ve Seyrantepe'de ulaşımı sağlayarak Kuzey Batı Çevre Yoluna bağlanacak ve bu noktada ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamış olacağız. Şanlıurfa adeta bir şantiyeye dönmüş durumda. Araçlarımızın biri gidip biri geliyor. İş makinalarımızla filomuzu güçlendirdik. Şuan da birçok projeyi hizmet alımı yapmadan kendi çalışanlarımız ve ekipmanlarımızla hayata geçiriyoruz. Buradan elde ettiğimiz tasarruf sayesinde yeni hizmetleri Şanlıurfa'ya kazandırma imkanına kavuşuyoruz' diyerek sahada özveriyle çalışan personele teşekkür etti.