Haliliye Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla asfalt, kilitli beton parke döşeme, stabilize yol çalışmalarıyla konforlu yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede hizmete sunduğu çalışmalarla mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Bu kapsamda; deforme olmuş yolları kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilk günkü görünümüne kazandıran ekipler, çalışmalarını Devteyşti Mahallesiyle sürdürüyor. Devteyşti Mahallesinde yapılan zemin çalışmalarının ardından kilitli beton parke taşıyla döşenen sokaklar yeniden güzelleşiyor. Mahallelerin çehresini değiştiren üstyapı çalışmaları Eğerkıran Kırsal Mahallesinde ise stabilize yol çalışmalarıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde hizmete sunulan yollar ile olumsuz hava koşullarında yaşadıkları yol sorunlarından kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise üstyapı çalışmalarının periyodik olarak merkez ve kırsal mahallelerde sürdürüldüğü kaydedildi.