Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde 'Geleceğe Nefes' kampanyası ve 'daha yeşil bir Haliliye' sloganı kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bahar aylarının başlaması ile birlikte ekipler, ilçe merkezinde mevcut ve yeni parkların yeşillendirilmesi çalışmalarına aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelere de fidan dağıtımını gerçekleştiriyor.

Ekipler, bu kapsamda Kesme, Bağlar, Mamuca, Üçkonak, Sefalı, Payamlı, Büyükmirdesi, Yeşilköy, Osmanbey, İncirli ve Taşlıca kırsal mahallelerine fidan dağıtımını gerçekleştirdi. Fidanlar mahallelerin nüfus oranlarına göre mahalle muhtarlarına teslim ediliyor. Fidanları teslim alan mahalle muhtarları verilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.
Fidanları teslim alan Kesme Mahalle Muhtarı Ali Ay, ' Bizlere fidan gönderen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a çok teşekkür ederiz. Eskiden Kesme harabe gibiydi, şimdi küçük İstanbul gibi olmuş. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz' dedi.
Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Demirel, ' Haliliye Belediyesi köyümüze fidan göndermiş. Başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu.


Mamuca Mahalle Muhtarı Abdulkadir Beyaz, ' Belediye tarafından yapılan iyi bir hizmettir. Fidanları köye kadar getirmişler. Evlere teslim ediyorlar, özellikle Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.
Üçkonak Mahalle Muhtarı Hasan Aslan, 'Fidan gönderdiği için Haliliye Belediyesine çok teşekkür ederim. Çevreyi yeşillendirmek, ağaçlandırmak güzel bir şeydir. Ayrıca Haliliye Belediye Başkanımız ve ekibine bu amansız hastalığa karşı verdikleri mücadelen dolayı da çok çok teşekkür ederim' şeklinde konuştu.


Sefalı Mahalle Muhtarı Ali Kubat, 'Haliliye Belediyesine çok teşekkür ederim. Yollar yapılıyor, fidanları da gönderdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum' dedi.


Payamlı Mahalle Muhtarı Halil Akım, 'Gönderilen fidanlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür ederim' diye konuştu.


Büyükmirdesi Mahalle Muhtarı Mustafa Karakuş, ' Hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a çok çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun bahçesine ve mezarlıklarımıza bu fidanları dikeceğiz. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.


Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ahmet Yeşil, 'Bizlere bu fidanları gönderdiği için Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a çok teşekkür ediyoruz' dedi.


Osmanbey Mahalle Muhtarı Fethi Budak, ' Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat bizlere bu fidanları göndermiş. Bizler de okul, cami ve taziye evlerinin önlerini yeşillendireceğiz. Bu hizmetinden dolayı Başkanımıza ve tüm ekibine çok teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.


İncirli Mahalle Muhtarı Abdi Bozkurt, 'Haliliye Belediyesi bizlere fidan göndermiş, bu ve diğer tüm hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz' dedi.


Taşlıca Mahalle Muhtarı Osman Çiftçi de Haliliye Belediyesinin fidan dağıtma hizmetinden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.


Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, fidan dağıtım işleminin ilçe genelinde devam ettiğini bildirdi.