Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ile Kardeşlik Sofrası buluşmalarına devam etti. İbrahim Onat İlahi grubunun dinletisi ile başlayan programa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda vatandaşların Ramazanını tebrik ederek ilçe genelinde yapılan hizmetleri aktaran Başkan Nihat Çiftçi, 'Rabbim her zaman kardeşlik içerisinde ilçemizden huzuru eksik etmesin. Birecik'te çok güzel hizmetlere imza attık. İlçemiz doğalgaza ve içme suyu arıtma tesisine kavuşuyor. Birecik'imizin altyapısını çözüme kavuşturduk ve kentsel dönüşümü de çözüme kavuşturacağız. Bu hizmetlerimize durmadan devam ediyoruz' dedi.


'EN BÜYÜK PROJEMİZ BİRLİK PROJESİDİR'
Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de değinen Başkan Çiftçi, 'En büyük projemiz birlik ve beraberlik projemizdir. Ülkemizde huzuru tesis etme projesi en büyük projemizdir. Bizimle uğraşmak isteyen, Türkiye'nin kalkınmasını kabullenemeyen bazı odaklar var. Tüm İslam coğrafyasına örnek olan ülkemizin gelişmesini istemeyenlerin bir takım oyunları var. Bu odaklara uşaklık yapmayan, beynini onlara teslim etmeyen bir liderimiz var. O da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bize düşen de liderimizin yanında durarak onunla birlikte ülkemizin istikrarı için yürümek ve ona destek vermektir' diye konuştu.
Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından halka seslenen İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan da kardeşlik sofrası buluşması için Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.