Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik 'Bizim Çocuklar' isimli tiyatro oyununu sahneledi. Etkinlikte çocukları yalnız bırakmayan Başkan Kuş,' Çocuklarımız için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.' Dedi. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra her fırsatta kültür ve sanat etkinlikleriyle kamuoyunun karşısına çıkan Eyyübiye Belediyesi, Batıkent kültür Merkezinde açtığı tiyatro kursunda eğitim gören kursiyerlerin sezon finali oyunu sahnelendi.
Tiyatro eğitmeni Serdar Aişeoğlu tarafından yıl boyunca eğitilen öğrencilerin sahnelediği oyunda izleyenler gülme krizine girdi. Birbirinden farklı oyunların sahnelendiği ve yaklaşık 1 saat süren oyunu izleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisini gördü. Oyunu baştan sona kadar izleyen ve oyun bitiminde çocuklarla birlikte sahneye çıkan Başkan Kuş, çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Gençlere hizmet etme noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,' Ben tiyatroyu hayranlıkla izledim. Sizler nasıl gördünüz bilmiyorum ama ben karşımda profesyonel bir ekip gördüm. Çocuklar; her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Serdar hocamızdan da Allah razı olsun. Sağlam bir kökümüz var. Sağlam bir kökten de güzel dallar ve ağaçlar oluyor. Ben çok uzatmak istemiyorum. 2 yıldır özellikle gençlik için çaba içerisindeyiz, mücadele veriyoruz. Gençlik merkezlerimizde, Ak evlerimizde, Kitap otaklarımızda gençlere birçok proje ürettik ve üretmeye devam edeceğiz. Gelecek bu evlatlarımız, geleceğin teminatı da bu evlatlarımız. Cenabı Mevla'm evlatlarımızın acısını göstermesin, onlara uzun ömür nasip etsin inşallah. Ben tekrardan sizleri selamlıyorum.' dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür eden vatandaşlar ise şunları söyledi;' Minikleri bu şekilde görmek çok güzeldi ve gerçekten çok güzel oynadılar, çok tebrik ediyorum. Eyyübiye Belediyesine ve Belediye Başkanına ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle bir projeye destek verdikleri için. Çok minnettarım. Allah herkesten razı olsun. Emeklerine sağlık. Teşekkür ediyorum. Her şekilde Eyyübiye için değerli bir Başkan. Allah tekrardan razı olsun. '