Mutlu Güneş

Nevali Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirilen başarılı Otel Yöneticisi Ertuğrul Er yaptığı açıklamada; 'Turizmde kaliteli hizmet kaliteli işletmeleri ile mümkündür' dedi.

Şanlıurfa turizmine önemli hizmetler veren Nevali Hotel işletmeci değişiminin ardından farklı bir solukla hizmet vermeye devam ediyor. Şanlıurfa'da uzun yıllar Otel Yöneticisi olarak hizmet veren başarılı Yönetici Ertuğrul Er, Nevali Hotel Genel Müdürlüğüne getirildi.

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya gelen Nevali Hotel Genel Müdürü Ertuğrul Er yaptığı konuşmada uzun yıllar görev yaptığı Şanlıurfa'ya dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; Nevali Hotel gibi Şanlıurfa turizmi için çok önemli bir hizmeti omuzlamış bir kurumun sorumluluğuna getirilmiş olmak mutluluk ve gurur verici. Tabi aynı zamanda önemli bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilincinde olarak Şanlıurfa ve bölge turizmi için hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Turizmde kaliteli hizmet kaliteli işletmeler ile mümkündür. Bizde kaliteli hizmette kendisini ispatlamış olan Nevali Hotel'de inşallah bu hizmet çıtasını daha da yukarıya taşıyacağız' diyerek katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.