Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde merkez ve kırsalda sürdürülen çalışmalarla vatandaşların yaşadıkları mağduriyetler sona eriyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un göreve gelir gelmez sorunların çözümü noktasında ortaya koyduğu üstün gayret ile Harran'ın her bir köşesinde değişim ve dönüşüm sağlanıyor. Aynı anda ekiplerin birçok mahallede devam ettiği çalışmalar birer birer tamamlanırken, Harran Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor. Hasret kaldıkları hizmete Başkan Özyavuz'un göreve gelmesiyle kavuştuklarını belirten vatandaşlar, artık hizmetin kapıları önüne kadar geldiğine dikkat çekti.
Kısa süre önce kırsal Aydüştü Mahallesi'nde başlanan köy içi asfalt yol çalışmaları tamamlanırken, toz ve çamur kaynaklı sorunların aşıldığına dikkat çeken vatandaşlar, duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür etti.
Kırsal Aydüştü Mahalle Muhtarı Zekeriya Uluca; 'Şu ana kadar ben kendimi bildim bileli böyle bir hizmet görülmedi, böyle bir hizmet duyulmadı. Ben Genç Başkan'ımıza müteşekkirim. Şu ana kadar hep hizmetlerin olmadığından, belediye başkanlarının çalışmadığından şikayet ediliyordu. Bu artık şu ana kadar görülmemiş hizmet. Artık hizmet bizim kapımızın önüne kadar geliyor, bundan güzel ne olabilir? Ben Genç Başkan'a çok teşekkür ederim, yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı. Sağ olun, var olun.' ifadelerini kullandı.
Çamurlu yollarda öğrencilerin okula gidip gelirken birçok sorun yaşadığının altını çizen mahalle sakinleri de artık köy içi yolların asfalt olduğunu ve bu çalışmalarla yaşadıkları sorunların ortadan kalktığına işaret ederek Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini söyledi.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise yaptığı açıklamada; tamamlanan asfalt yolların Aydüştü sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Harranlı hemşerilerinin refahı için gece gündüz demeden büyük bir gayret göstererek çalışmalara devam ettiklerini belirtti.