Mutlu GÜNEŞ / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Öğretmenler Haftası dolayısıyla Şanlıurfa'da görev yapan ve madde bağımlılığıyla mücadele için gönüllü olarak sahada çalışan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltı programına Başkan Baydilli'nin yanı sıra İl Milli eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve İl Müftüsü Ramazan Tolan ile öğretmenler katıldı
Programda Başkan Baydilli Öğretmenler Haftası olması vesilesiyle tüm öğretmelere karanfil hediye ederken, öğretmenlik görevlerinin yanında madde bağımlılığıyla ilgili gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Metin Baydilli okumanın ve öğrenmenin bir toplumun kalkınması açısından öneminden bahsederken, okuma oranının düşük olduğu ülkemizde gençleri okumaya teşvik edecek kişilerin de yapacağı çalışmalarla öğretmenler olacağını ifade etti.
Başkan Baydilli programda öğretmenlere hitaben, "Öncelikle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Haftasını ve 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Öğretmenlik mesleğinin yanında madde bağımlılığıyla mücadele için gönüllü olarak mücadele etmeniz gerçekten takdire şayandır.
Biz yerel yönetimler olarak şehrimize birçok yatırım, hizmet yaparız ama en önemlisi insana yapılan yatırımdır. İyi ve donanımlı insanlar yetiştirilmesinde öğretmenlerimizin rolü çok büyüktür. Bu anlamda sizi tebrik ediyorum, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Biz de bugüne kadar elimizden geldiğince eğitime destek olmaya çalıştık ve bundan sonra da devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi
İl Milli eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve İl Müftüsü Ramazan Tolan da öğretmenlere hitap ederken, öğretmenler için gerçekleştirilen program ve davetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.
Programın sonunda Başkan Baydilli bağımlılıkla mücadelede gönüllü çalışmalarından dolayı rehber öğretmenlere teşekkür belgesi takdim ederken, öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekildi.