Mutlu GENEŞ / Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun katılımıyla geçtiğimiz haftalarda açılışı gerçekleştirilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu vatandaşların hizmetine açıldı. Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve Doğukent Mahallesinde hizmete sunulan tesisi ziyaret eden Başkan Metin Baydilli, havuza gelen vatandaşlarla ve gençlerle sohbet etti.

KADINLAR İÇİN AYRI GÜN VE SEANSLAR MEVCUT
Bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi de açık alan olmak üzere 6 bin metrekare üzerine yapılan tesiste yeşil alan peyzaj işlemi de tamamlandı. Bakım ve temizlik günü olarak belirlenen cuma günleri hariç haftanın 6 günü hizmet verecek olan havuzda, kadınlar için de ayrı gün ve seanslar olacak.

İLK HAFTA TÜM VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ HİZMET
Ziyaretin ardından tesisle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, güzel bir hizmeti ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız kapalı yüzme havuzumuz bugün itibariyle faaliyete geçti. Tesisimiz ilk bir hafta ücretsiz olacak ve ondan sonra da programlı olarak faaliyetini sürdürecektir. Tabi ki kadınlar için de havuzumuz haftanın 3 günü hizmette olacaktır. Bu güzel tesisten tüm vatandaşlarımızı istifade etmeye davet ediyorum' diyerek tesisin seansları ve ücretinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi.