Haber Merkezi / suruç'ta geçtiğimiz hafta yapımı tamamlanan Semt Pazar açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan prestij cadde uygulamasına devam ederken diğer yandan semt sahası, kırsal yollar ve alt yapı hizmetlerini de sürdürüyor.

2 YILDA 62 BİN METREKARE ASFALT; 1 HAFTA İSE 30 BİN METREKARE ASFALT
Büyükşehir statüsü ile birlikte 2 yılda Suruç ilçesine 62 Bin Metrekare asfalt serimi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bir hafta içersinde ilçeye 30 Bin metrekare asfalt sererek bu rakamı 92 Bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor.
Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu(E-24) ile Suruç İlçesinin bağlantı yolu olan Aligör yolunu sıcak asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi ayrıca Aligör Mahallesinde yer alan okulların yollarını da asfaltlayarak öğrencilerin çamurdan ve çukurdan kurtulmalarını sağladı.
Suruç'ta yürütülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, Suruç'un kurulduğu günden tarihinde ilk kez asfaltla tanıştığını belirterek, " Suruç kurulduğu tarihten itibaren ilk defa sıcak asfaltla tanıştı. Suruç'ta sadece ana yolları asfaltlamıyoruz. Öğrencileri düşünerekten okul yollarımızı da asfaltlıyoruz. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi.
Suruç Aligör Mahalle Sakini Mehmet Salih Temel ise yaptığı açıklamada Büyükşehir'in ilçeye kazandırdığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Başkan Çiftçi ve ekibine minnettarlık duyduklarını söyledi.