Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi Piazza'da 2'ncisi 21 Aralık'ta başlayan Depo İndirim Günleri 30 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.
Yeni yıl için geri sayımın başladığı şu günlerde Piazza'nın sunduğu ekstra hesaplı alışveriş imkanı ziyaretçileri mutlu ediyor.İlki 07-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen ve gördüğü yoğun ilgi nedeniyle daha fazla markanın katılımı ile ikincisi düzenlenen Depo İndirim Günleri'ni ziyaret edenler cazip fiyatların keyfini yaşıyor.
AVM'nin eksi 1'inci katında özel olarak oluşturulan stantlarda; Avva, Boyner, Cashmere, Greyder, Hatemoğlu, Kiğılı, Liva, Lumberjack, Toyzzshop ve Tuğba markalarının katılımıyla devam eden Depo İndirim Günleri 'Çılgın' diye tabir edilen fiyatlarla alışveriş severlerin yüzünü güldürüyor.
Erkek, kadın ve çocuk giyim, oyuncak, ayakkabı ve kozmetiğe kadar birçok ihtiyacın sezon indirimlerinin yanı sıra ekstra avantajlı fiyatlarla satışa sunulduğu Depo İndirim Günleri, 30 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.