Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sık sık yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan ve sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, soluğu yine sokakta, sahada aldı.
Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak, Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak, Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir ve birim amirleriyle birlikte Ümit caddesinde alan Başkan Kuş, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüşüp hem talepleri aldı hem de yapılan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u her zaman sahada vatandaşlarla iç içe gördüklerini belirten esnaf ve vatandaşlar da Başkan Kuş'a sevgi gösterilerinde bulundu.
Eyyübiye'yi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş, ' Sahadan hiçbir zaman kopmadan her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızı dinledik, taleplerini aldık ve bunların çözüme kavuşmasını sağladık. İlk gün dediğimiz gibi; esnaf ve vatandaşlarımızla her zaman birlikte olamaya ve ilçemizi birlikte fikir alışverişi yaparak yönetmeye devam edeceğiz.' Dedi.