Abdurahman D. UĞURLU/ HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, yapımı tamamlanmak üzere olan Ofis Park'ta incelemelerde bulunarak, park alanında bulunan atıl durumda bulunan kültür merkezi ile ilgili öneride bulundu.
Kültür merkezinin atıl durumda olduğunu ve harabeye dönüştüğünü belirten Sımak, alanın alt tarafının otopark, üst tarafının ise kütüphane olarak düzenlenmesi çağrısında bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sımak, "HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığı olarak bugün yapımı tamamlanarak Sivereklilerin istifadesine sunulan ve yapımı tamamlanmayarak atıl durumda bırakılan iki projeden bahsedeceğiz. Siverek'in en güzide mahallelerinden olan Ofis Mahalle'mizde yapımı tamamlanan ve içerisinde kafeteryanın bulunduğu Ofis Park bulunuyor. Bu parkı ilçemize kazandıran yetkililere teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz. Diğer proje ise aynı park içinde olan ve bir önceki belediye döneminde yapımına başlanan altı otopark, üstü ise kültür merkezi olarak düşünülen yer. Aradan yıllar geçmesine rağmen maalesef henüz bu proje tamamlanmadı. Bu alanın camları kırılmış ve harabe hale dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.
Harabe halindeki kültür merkezi ile ilgili yetkililere çağrıda bulunan Sımak, "Elinizi vicdanınıza bırakın. Milyonlarca liraya mal olan bu yapı sizin özel mülkiyetiniz olsaydı bu hale gelmesine müsaade eder miydiniz? Konuyu kamuoyunun vicdanına havale ediyorum." şeklinde konuştu.

"Unutmayın nesli ve imanı inşa etmek yöneticilerin işidir"
Harabe durumdaki kültür merkezi ile ilgili öneride bulunan Sımak, "Kentimizin ciddi manada otopark ihtiyacı vardır. Alttaki otopark da birkaç işlemle hazır hale gelebilecek durumdadır. Yetkililerin bir an önce bu atıl durumdaki otoparkı düzenleyerek halkın hizmetine sunmasını ve buradaki alanın da kütüphaneye çevrilerek gençlerimizin hizmetine sunulmasını istiyoruz. Unutmayın nesli ve imanı inşa etmek yöneticilerin işidir."