Mutlu GÜNEŞ / Eyyübiye Belediyesi Gençlik spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 2 ay sürecek 'Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' açılış seremonisi ile başladı. 17 kırsal mahalle takımının katıldığı turnuvanın açılışında sporcularla bir araya gelen Başkan Kuş, sporculara hem baklava ikram etti hem de başarılar diledi. Düzenlenen açılış programına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gençlerle tek tek ilgilenen ve gençlerin fotoğraf taleplerinin hepsini yerine getiren Başkan Kuş, turnuvanın centilmence geçmesi temennisinde bulundu.
Eyyübiye gençliğinin her zaman emrinde olduklarını belirten Başkan Kuş,' Gençler bizlerden talep eti biz de hemen talimatımızı verdik. Fikstür çekimi sonrası bugün açılışımızı yapıyoruz. Merkez mahallelermiz için de bir çalışmamız söz konusu. Onlar için de inşallah bir turnuva düzenleyeceğiz. Eyyübiye Belediyesi olarak gençliği önemseyen ve onların taleplerine hiçbir zaman duyarsız kalmayan bir belediye olarak bundan sonra da gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.' Dedi.
Tunuvaya katılan gençler de organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirip,' Sağ olsun Başkanımız Mehmet Kuş bizleri kırmadı. Gençliği önemseyen bir başkanımız var. Allah kendisinden razı olsun. Turnuva için emek veren herkese teşekkür ederiz. ' dedi.