Seyfullah POLAT / Eyyübiye Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrası çalışmaların geçtiğimiz ay başladığı bölgede, yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede istihdamı artırmak için seçim vaatlerinden biri olan projedeki çalışmaları yerinde inceleyerek, 'Söz verdiğimiz gibi bu daha başlangıç. Projemizin devamı hızlı bir şekilde gelecek' diye konuştu.
Ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştığı alanı beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve teknik ekiple birlikte inceleyen Başkan Mehmet Kuş; Projenin kısa süre içinde hayata geçirilmesi için hızlanma talimatı verdi.
'Binlerce kişiye iş imkanı
sağlayacak boyuta taşımayı
hedefliyoruz'
Sera Kent Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Eyyübiye'nin tarım potansiyeline dikkat çeken Başkan Mehmet Kuş, 'Sera Kent Projesi bizleri en heyecanlandıran çalışmalardan biri. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte alanı sık sık ziyaret ediyoruz. İlçemizin gençlerine istihdam oluşturacak bu çalışmamız tamamlanma aşamasında. Bu daha 1. Etap. İnşallah projeyi uzun soluklu düşünüp, binlerce kişiyi istihdam edecek boyuta taşımayı amaçlıyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak durmadan, yorulmadan çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz' diyerek istihdama katkı sunacak projelere devam edeceklerini vurguladı.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, 'Başkanımızla birlikte seçim sözlerimizden biriydi. Çok şükür bir söz daha yerine geldi. İnşallah yıllar içinde binlerce kişiye istihdam sağlayacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun' diye konuştu.