Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılan ve yoğun ilgi gören tiyatro kursu, hem öğrencileri hem de velileri mutlu ediyor. Sanata ve tiyatroya gönül veren gençlerin katıldığı kurslar, Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde uzman eğitmenler tarafından Eyyübiye Belediyesi Batıkent mahallesi Kültür Merkezinde veriliyor. Pandemi koşulları da dikkate alınarak düzenlenen kurslarda; nefes, diksiyon, sahne, hareket gibi uygulamalı eğitimin yanı sıra tiyatro tarihi ve karakter çözümleme gibi kuramsal eğitimler de veriliyor. Kurslara katılan gençler ve veliler sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür etti.
Kurslara katılan ve eğitimler alan öğrenciler,' Biz burada çok güzel tiyatro eğitimi görüyoruz. Sahnede duruş eğitimi, sesimizi ayarlamayı, diksiyon ve çok güzel eğitimler görüyoruz. Eğitimin yanında çok güzel eğleniyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ku'a çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'a çok teşekkür ederiz. Eyyübiye Belediyesinin katkısıyla bize çok güzel eğitimler görüyoruz, bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz.' Dedi.
Çocuklarıyla birlikte kursa gelen ve çocuklarının eğitimlerini izleme imkanı da bulan veliler ise şöyle konuştu;' Benim çocuğum Eyyübiye Belediyesinin açmış olduğu kursta iki yıldır eğitim görüyor. Tiyatroda sahne eğitimi, duruş, tekniklerini öğreniyor. Bu imkanı sağlaya Eyyübiye belediyesine ve başkanı Mehmet Kuş'a çok teşekkür ederiz. Çok faydalı bir eğitim. Çocuklarımızın eğitimi için önemli bir kurs açıldı. Her gün çocuklarımızla buraya gelip, eğleniyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Eyyübiye belediyesine çok teşekkür ediyoruz.'