Tuğba Polat

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ( MKYK) üyesi Vildan Polat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ve gazetemiz Gapgündemi'ni ziyaret etti.

AK Parti içerisinde başarılı çalışmalara imza atan ve özellikle AK Parti MKYK Üyesi seçildikten sonra Şanlıurfa'nın sorunlarını Ankara'ya taşıyarak çözüm noktasında ısrarlı takipçi olan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini ve gazetemiz Gapgündemi'ni ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gapgündemi Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ve Gazetemiz çalışanları ile bir araya geldi.

Vildan Polat; Sorunların dile getirilmesinde basının önemi büyüktür

Ziyaret kapsamında gazetemiz çalışanlarının ve Şanlıurfa'da faaliyet gösteren tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Vildan Polat; Bir şehrin sorunlarının dile getirilmesinde ve çözüm önerileri noktasında gazete ve gazetecilerin yaptığı mesleki çalışmaların önemi büyüktür. Siyaset kurumu ve siyasetçiler olarak bizler bu çalışmaları önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Çünkü gazeteci arkadaşlarımız sürekli halkın içerisinde ve sorunların teşhisinde birebir muhatap olan arkadaşlarımızdır' diyerek yerel basının sorunlarının dile getirilmesi için de gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'ya çok önem veriyor

Şanlıurfa'nın sorunlarının da konuşulduğu ziyaret toplantısında Şanlıurfa'nın sorunlarının sık sık Ankara'ya taşıdığını belirten Vildan Polat; Şanlıurfa tarımdan turizme kadar bir çok alanda bölgenin ve Türkiye'nin parlayan yıldızlarından olan bir şehir. Hızla artan nüfusu, aldığı göçler gibi bir çok nedenden dolayı sıkıntılarımız var ve biz AK Parti olarak bunun farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'yı çok seviyor ve Şanlıurfa'ya önem veriyor. 17 yıl boyunca Şanlıurfa'ya yapılan yatırımlar herkesin malumudur ve inşallah bu yatırımlar artarak devam edecektir' dedi.

İlkeli siyaset ve basına ihtiyacımız var

Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade eden Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gapgündemi Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise siyaset kurumunun ve siyasetçilerin ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasında geleceğe yön verenler olduğunu belirterek; doğru ve temiz siyaset ülkemiz ve şehrimiz için olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Gelecek konusunda temiz, ilkeli siyasete ve basına önemli görevler düşmektedir. Bizler gazeteci olarak bu ilkeler ışığında mesleğimizi icra etmeye ve bu yönde hareket eden herkese gerekli desteği vermeye gayret edeceğiz' dedi.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret toplantısı AK Partie MKYK Üyesi Vildan Polat tarafından '2019 Göbeklitepe Yılı' dolayısı ile Veysel Polat'a Göbeklitepe sembolü takdiminin ardından sona erdi.