Hacer Aşit

Koronavirüs sebebi ile başlatılan ' Evde Kal' kampanyasına gazetemiz yazarlarından Veysi Fırat'ın da yazarları arasında bulunduğu Vefa Yayın'dan anlamlı bir kampanya ile destek geldi.

İnsanların Koronavirüs salgınından etkilenmemesi için resmi yetkililerin yanı sıra bir çok STK'dan çağrı ve destek gelirken evlerinde kalan insanların okuma alışkanlarını geliştirmek ve zamanlarını değerlendirmek amacı ile Vefa Yayın, Yapım, Dağıtım firmasından da kampanyaya anlamı bir destek geldi. Firma basım ve dağıtımını yaptığı kitaplarda indirim uygulayarak okuyuculara ücretsiz kargo ile adrese teslim uygulaması başlattı.

Uzun yıllardan bu tarafa gazetemiz köşe yazarlığı yapan ve engelli bireylerin sorun, hak ve görüşlerine ve güncel sorunlara ilişkin köşe yazıları kaleme alan, kaleme aldığı bu görüşleri de ' Engelsiz Köşe' isimli bir kitapta toplayan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat yaptığı açıklamada kitabının basımı ve dağıtımını gerçekleştiren Vefa Yayın, Yapım, Dağıtım firmasının düzenlediği kampanyadan duyduğu memnuniyeti belirterek; ' İnsanlarımızı sağlığı açısından 'Evde Kal' çağrılarını yapıldığı ve bunun için kampanyaların başlatıldığı bu günlerde yazarı olduğum Vefa Sosyal yurttaşlarımızın evde kaldığı süre zarfında canları sıkılmasın bol bol kitap okusunlar diye, kapıda ödeme imkanıyla, yazarlarının kitaplarında müthiş indirim kampanyası başlatmıştır. Aralarında benim ' Engelsiz Köşe' adlı kitabımın da bulunduğu kitaplar sayesinde insanlarımız boş zamanlarını 'okuma' gibi çok önemli bir faaliyetle geçireceklerdir' diyerek Yayıncı kuruluşa kampanyasından ötürü teşekkür etti.

Veysi Fırat sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile kampanyayı desteklediğini de belirterek vatandaşlarımızın evden çıkmaması ve evde kaldıkları süreyi de en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.