Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu çerçevede son olarak Karşıyaka Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat, yetkililerden bilgiler aldı. İncelemelerde Başkan Canpolat'a, ilgili belediye başkan yardımcısı ve birim amirleri eşlik etti.
Burada açıklamalarda bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tüm ekipleri ile sahada olduğunu belirterek şunları söyledi:
'Haliliye Belediyesi olarak bir taraftan merkez mahallelerimizde bir taraftan da kırsal mahallelerimizde çalışıyoruz. Bu son zamanlarda da Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz oldukça süratli bir şekilde Haliliye ilçemizin yapılmamış yollarını bir an önce yapıp bitirme telaşı içerisindeyiz. Ekiplerimiz tam kadro sahada. Şuanda da Karşıyaka Mahallesi'nde parke öncesi tesviye çalışmalarımız tamamlıyoruz. İnşallah birkaç güne kalmaz parke çalışması ile birlikte mahallemizin tüm yollarını bitirmiş oluruz. Hep birlikte Haliliye'yi yarınlara hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.'
İncelemeler sırasında çalışan personellerle çay molası veren Başkan Canpolat, personellerin durumları ve çalışmaları ile ilgili kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Canpolat, ayrıca Karşıyaka Mahallesi'nde yapılan yeni parklar incelerken burada onu karşılayan çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.