Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Partiye verilen destek dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu
Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri'ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.
Esnafa desteklerinden dolayı teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti ile istikrarın ve hizmetin devam edeceğinin altını çizerek, 'Yeni sistemle birlikte artık çok daha güçlü bir siyasi yapıya kavuşacağız. İnşallah seçilen milletvekillerimiz Şanlıurfa'nın sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacaklar ve Şanlıurfa'mızın hak ettiği yere gelmesine katkı sağlayacaklardır. Ak Parti'ye destek veren Karaköprü' deki tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum' dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise çok önemli bir seçimden çıktıklarını dile getirerek, 'Allah'a şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın büyük desteğiyle ilk turda seçildi ve artık daha güçlü bir şekilde ülkemizin başında olacak. Şanlıurfa'daki vatandaşlarımız da reisimize güzel bir ilgi gösterdiler ve iyi bir oy oranıyla kendisine destek verdiler.
Biz de 27. Dönem Ak Parti Milletvekilleri, belediye başkanları ve tüm teşkilat olarak Şanlıurfa'ya hizmetin en iyisini gelmesi için ekip olarak çalışacağız. Bize bu görevi layık gören Şanlıurfalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri esnaf ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyip not alarak çözümü noktasında talimat verdiler.