Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Haliliye halkının hizmetine sunuyor.
Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Asri, Yenisu, Ernebi ve Kösecik Mahallelerinde yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yol yapım çalışmaları tamamlanan mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.
Tamamlanan yol çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan bölgelerde de çalışmalar devam ediyor. İncirağacı, Bağlar, Yolyazı, Gürpınar ve Kalecik kırsal mahallelerinde 5 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
Gürpınar'da devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Ömer Karalı, çamurlu yol sorunlarının kalmadığını ifade ederek, çalışmalarından dolayı Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi. Kalecik kırsal Mahalle Muhtarlığı 1. Azası Necmettin Ateş de, yol yapım çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini, çalışmalarında başarılar dilediklerini söyledi.
Öte yandan ekipler, 5 ayrı bölgede yürüttüğü çalışmalarını tamamladıktan sonra program çerçevesinde diğer mahallelerde çalışmalarını devam ettirecek.