Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, Cumartesi günü oynayacağı Yomraspor maçını centilmence futbol sergileyip, bol golle süsleyerek farklı bir galibiyet alacaklarını söylüyorlar.
Kırmızı Siyahlı ekip, Teknik Direktör İhsan Karabulut'un nezaretinde, Faruk Çelik Spor tesislerinde uzun uzun antrenman yaparak Cumartesi kendi sahalarında oynayacağı Yomraspor'a hazırlanıyor.
Yomraspor maçına odaklandıklarını belirten Karaköprü Belediyesporlu futbolcular, 'Yomraspor maçı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bizde hedefimize ulaşmak istiyoruz. Onun için elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğiz, Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bol gollü bir maç izleterek farklı bir galibiyet alacağımıza inanıyoruz' diyerek Yomraspor'u eli boş göndereceklerini söylüyorlar.
Rakibi hiçbir zaman küçümsemeyin
Futbolculara çağrıda bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuk İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ile Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek, 'Her ne kadar rakibimiz zayıf bir ekip ise de hiçbir zaman küçümsemeyin. Top yuvarlaktır. Ona göre oynamak ve tedbirli davranmak gerekir. Önce galibiyeti garanti edecek, sonrasında bol gol atma gayretinizi sürdüreceksiniz. İşte o zaman yüzümüzü gerçekten güldürür, taraftarımızı da sevindirmiş olursunuz' diyerek başarılı olmaları temennisinde bulundular.
Hedefimize odaklanmalıyız
Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Bizim bir hedefimiz var. Futbolcularımız da bu hedefimize odaklanmalı ki hedefimize ulaşalım. Amaçladığımız hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz elimizden geldiğince daha fazla mesai harcıyoruz. Bizler teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize her zaman güveniyor ve destekliyoruz. İnşallah Cumartesi kendi sahamızda oynayacağımız Yomraspor maçını da rahatlıkla alıp hedefimize bir adım daha yaklaşırız' dedi.
Takımın mücadelesi bizlere gelecek için umut veriyor
Manisaspor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu belirten As Başkan Halaf Tokmakçı da, 'Son haftalarda oynanan maçlarda takımın sergilediği mücadele bizlere gelecek için umut verdi. Aynı mücadeleyi Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yomraspor maçında da sergilediğimiz takdirde istediğimiz ve amaçladığımız hedefe ulaşmamız daha kolay olur' diye konuştu.
Her geçen gün çok daha iyi futbol oynuyoruz
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut da, takımın gençlerden kurulu ve aralarında tecrübeli futbolcularında bulunduğunu belirterek, 'Futbolcuları yakından tanıdıkça çok daha iyi anlaşıyor ve çok daha iyi futbol sergilemeye başlıyoruz. Futbolcularımızın bu maçta da takım oyunu sergileyerek belirlenen hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum' şeklinde konuştu.
Karaköprü Belediyespor futbolcusu ve kaptanı Ramiz Ok ise, 'Son haftalarda ligin başında oynadığımız gibi güzel futbol sergiliyoruz. Şimdi önümüzde Yomraspor maçı var. İnşallah Yomraspor'u da yeneceğiz. Hemde farklı galibiyet alarak 3 puanı yönetim ve taraftarımıza hediye edeceğiz inşaallah. Takım arkadaşlarıma güveniyorum' dedi.