Gelişen Doğu Ödülleri “Bir Fidan Bir Nefes” sloganıyla Diyarbakır’da gerçekleşti. Gecede Kanal Urfa “Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Televizyon Kanalı” ödülüne layık görüldü. Ödülü alan Genel Müdür Ferhat Özer, “Kanal Urfa 3 dilde yayın yapan Türkiye’nin ilk ve tek kanalıdır. Bu ödülü 2,5 milyon nüfuslu Şanlıurfalılar adına aldım” dedi.

DE BA Medya Yapım Şirketi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gelişen Doğu Ödülleri Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahiplerini buldu.

“Bir Fidan Bir Nefes” temasıyla düzenlenen organizasyonda iş insanları ve basın mensupları ödüllerini aldı. Gerçekleşen törende Kanal Urfa’ya “Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Televizyon Kanalı” ödülü takdim edildi.

Sunuculuğunu TGRT haber spikeri Mehmet Aydın’ın yaptığı ödül töreninde Kanal Urfa’dan övgü ile söz edildi.

Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer, ödülünü TGRT haber spikeri Mehmet Aydın’ın elinden aldı. Özer konuşmasında ödülü 2,5 milyon Şanlıurfalılar adına aldığını söyledi.

Genel Müdür Ferhat Özer, “Bir Fidan Bir Nefes” sloganıyla bize layık görülen Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en iyi televizyonu ödülüne layık gören DEBA Medya Yapım Şirketi’ne de teşekkür ederim” dedi.