Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen Atakent mahallesinde vatandaşların kış aylarında sorun yaşamaması için kilitli parke döşeme seferberliğini sürdürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede bozuk yol bırakmamak adına çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederken, kış ayları gelmeden alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke döşeyerek hazır hale getirdiklerini kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Fen İşleri ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Atakent mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli pare ile döşüyoruz. Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız. İnşallah Karaköprü'de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde Doğukent, Seyrantepe ve Batıkent mahallelerinde de yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışması yapıyor.